Marjakaveri on nyt Keruukaveri – kaikki mukaan!

marjastajat_small.jpg

Kuva: Hannu Huttu

Arktiset Aromit ry:n Keruukaveri-kampanja haastaa mukaan koko yhteiskunnan: yksilöt, yhteisöt, yritykset, media, kaikki kynnelle kykenevät. Keruukaveri muistuttaa, että luonnosta löytyy marjojen lisäksi sieniä, luonnonyrttejä ja muita luonnontuotteita. 

Pelastetaan yhdessä marjasatomme ja turvataan elintarvikkeidemme omavaraisuus!
Tavoitteena on kerätä talven varalle marjat paitsi itselle ja lähimmäisille, myös marjateollisuudelle turvaamaan lukuisat työpaikat marjataloissa ja jatkojalostusyrityksissä.
Sienet, luonnonyrtit ja muut luonnontuotteet ovat hyvä lisä kotivaraan, ja niitäkin voi kerätä luonnontuotealan yrityksille raaka-aineeksi.

Isolla joukolla sadonkorjuuhaaste ei ole mahdoton!
jos kaikki 15–64-vuotiaat keräisivät kukin yhden ylimääräisen sangollisen marjoja myyntiin, ja jos mukaan saadaan vielä urheiluseurat, työporukat, yhdistykset tai vaikkapa koululaiset, talteenotto olisi turvattu. Marjoista saatava tulo on verovapaata ja oiva keino varainhankintaan!

Haastamme mukaan yhteisiin talkoisiin myös tiedotusvälineet ja yritykset!
Yhteiselle asialle voi lahjoittaa mediatilaa, ja omissa kanavissa viestiä voi viedä eteenpäin kampanjan tunnusta ja materiaaleja hyödyntäen. Sekä yritykset että mediat voivat järjestää omia tempauksiaan, paikallisesti tai valtakunnallisesti. Kertokaa tempauksista meille, tehdään yhteistyötä tämän tärkeän asian eteen!

Keruukaveri majailee tällä hetkellä Marjakaverit-Facebookissa

  keruukaveri-ok.png