Ajankohtaisia tapahtumia

Ravintoainetaulukko-ilmoon.jpg

Ravintoainelaskelma-webinaari tiistaina 26.9.2023 klo 9.00–12.00

Webinaarissa käydään läpi ravintoarvojen laskentaan liittyvää lainsäädäntöä ja teoriaa, laskennassa tarvittavien tietojen hankintaa laboratoriotutkimuksista sekä luotettavista tiedonlähteistä. Lopuksi käydään läpi itse laskentaa.

Kouluttajana toimii terveystarkastaja Heikki Puumalainen.

Webinaari on suunnattu luonnontuotealan yrittäjille, opiskelijoille tai yrittäjyyttä suunnitteleville. Webinaari on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Pääset mukaan webinaariin tästä linkistä ti 26.9. klo 9 alkaen. (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Webinaarin järjestää Luonnontuotealan täydennyskoulutushanke, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Ravintoaineilmo-logot.jpg

Luonnontuotealalle tehoa digitalisaatiolla somekuva.png

Luonnontuotealan arvoketjujen tehostamiseksi tarvitaan nykyistä aktiivisempaa avoimen tiedon, digitalisaation ja uusien teknologisten ratkaisujen hyödyntämistä.

Alan kestävä uusiutuminen ja kasvu edellyttävät älykkäitä ratkaisuja, joiden avulla voidaan esimerkiksi tehostaa ja optimoida raaka-ainehankintaa, lisätä resurssitehokkuutta läpi arvoketjujen sekä edistää luonnonraaka-aineiden jäljitettävyyttä.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan webinaariin 29.10.2023 mennessä tästä linkistä.

Villipuuro-reseptikilpailu

Reseptikilpailumme innostaa ideoimaan ja jakamaan puuroreseptejä, joilla voidaan monipuolistaa tämän helpon, edullisen ja terveellisesti perusruoan käyttöä mahdollisimman monen iloksi!

Puurosta saa luonnontuotteisiin yhdistettynä mitä maukkainta ja terveellisintä ravintoa! Puuro voi olla mitä vain: aamupuuro, lounas, aterian lisäke, välipala, jälkiruoka tai herkkuannos.

Osallistuaksesi kilpailuun voit julkaista reseptin suoraan Villipuuron Facebook-sivulla tai lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen info@arktisetaromit.fi. Kirjoita viestin otsikkoon sana VILLIPUURO ja nimesi. Osallistumisaikaa on 31.12.2023 asti. Parhaat palkitaan!

Katso lisätietoja Villipuuro-reseptikilpailusta ja tule mukaan ideoimaan!

- - - - -

Arktiset Aromit täyttää tänä vuonna 30 vuotta! 

- - - - -

Ruoka-alan tilaisuuksia löydät Aitojamakuja.fi -kalenterista

Lisää ajankohtaisia tapahtumia Suomen Luontoyrittäjyysverkoston sivuilta: https://www.aitoluonto.fi/ajankohtaista/