Ajankohtaisia tapahtumia

 
Luonnonmukaisen keruutuotannon koulutus 12.4.2022 klo 13-16

Koulutuksessa käydään läpi päivitetyt Ruokaviraston luonnonmukaisen keruutuotannon ohjeet alkutuotannon osalta, eli erityisesti luomukeruualueiden perustaminen ja ylläpito.

Koulutus on tarkoitettu kaikille luomukeruutoiminnan toimijoille ja sidosryhmille. Kutsua voi jakaa.

Koulutus toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Liity mukaan tästä linkistä.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen Sampsa Heinoselle, sampsa.heinonen@ruokavirasto.fi

Ohjelma

 

13.00–14.00      Luomukeruutoiminnan aloittaminen

                            Sampsa Heinonen

                            -  Luomukeruutuotantoon liittyvät käsitteet ja määritelmät

                            - Luomukeruualueen liittäminen luomuvalvontaan

                            - Luomusuunnitelma
 

                            Käytännön kokemuksia ja esimerkkejä keruualueiden liittämisestä luomuvalvontaan:

                            Perusmalli

                            Jaana Elo

                            Selvittäjämalli

                            Eija Vuorela

14.00–14.15      Tauko

14.45–15.00      Luomukeruutoimintaan liittyvät tarkastukset

                            Tarkastajien ja ELY-keskusten puheenvuorot

15.00–16.00      Keskustelua ja kysymyksiä

 
Lisää tapahtumia: 

Ruoka-alan tilaisuuksia löydät Aitojamakuja.fi -kalenterista

Lisää ajankohtaisia tapahtumia Suomen Luontoyrittäjyysverkoston sivuilta: https://www.aitoluonto.fi/ajankohtaista/