Arktiset Aromit ry, Kauppakatu 20 D, 89600 Suomussalmi
Torvisienikeitto
munaton
1 litra vettä
2 kana- tai kasvisliemikuutioita
1-1 1/2 dl kuivattuja mustatorvisieniä
1/2 dl perunasosehiutaleita
Pala purjoa tai 2-4 kevätsipulia
Sitruunapippuria
4 rkl maissisuurustetta
1 dl kevytkermaa
Persiljasilppua
Murenna kiehuvaan veteen liemikuutiot. Lisää joukkoon muserretut torvisienet ja perunasosehiutaleet. Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi ja lisää keittoon. Anna keiton kiehua noin 20 minuuttia. Saosta keitto maissisuurusteella ja mausta sitruunapippurilla ja keitä vielä pari minuuttia. Lisää lopuksi kerma, kuumenna keitto kiehuvaksi. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.