Arktiset Aromit ry, Kauppakatu 20 D, 89600 Suomussalmi
Kehnäsienillä täytetyt kesäkurpitsat
gluteeniton, munaton
2 kesäkurpitsaa
1 l tuoreita kehnäsieniä
1 valkosipulinkynsi
1 pieni sipuli
2 rkl öljyä
suolaa, mustapippuria
persiljaa
pinnalle juustoraastetta
Halkaise kesäkurpitsat pitkittäin ja koverra noin puolet sisuksesta pois. Hienonna puhdistetut sienet, valkosipuli, sipuli sekä koverrettu kesäkurpitsansisus.
Paista aineksia öljyssä muutama minuutti.
Mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.
Täytä koverretut kesäkurpitsanpuolikkaat sieniseoksella
ja ripottele päälle juustoraastetta.
Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 10–15 minuuttia.