Tulevat tapahtumat 2017

Conference on Non-Timber Forest Products and Bioeconomy (NTFP2017)
28–30 November 2017, Rovaniemi, Finland

We are proud to invite You to the international conference on Non-Timber Forest Products and Bioeconomy (NTFP2017). The conference is hosted by Natural Resources Institute Finland and Arctic Centre of the University of Lapland.

More information

 


 

Tule kehittämään uusia vientituotteita ja nappaa niillä suurempi jalansija kansainvälisiltä markkinoilta.
Finnish Food Innovations (FFI) -ohjelma

on yrityksenne apuna innovoinnissa. Katso tästä ohjelman kevään tapahtumat ja ilmoittaudu mukaan:

Tuotekehitys ja pakkaussuunnittelu Aasian markkinalle

  • Fact finding -matka Tokioon ja Foodex -messuille 4.3. - 9.3.2017
  • Innovaatiotyöpajat Lahdessa 23.2., 16.3. ja 30.3.2017

FUTURE 2025 - mitä ovat tulevaisuuden tuotteet?
Yrityksen suunnanmääritys ja kasvun ennakointi

  • Fact finding -matka Lontooseen ja IFE-messuille 20.3. - 22.3.2017
  • Innovaatiotyöpajat Turussa 13.3., 4.4. ja 25.4.2017

Free from -tuotteiden tuotekehitys

  • Fact finding -matka Barcelonaan 6. - 9.6.2017 ja Free from -messuille
  • Innovaatiotyöpajat Helsingissä 23.5., 19.6. ja 15.8.2017

Matkoilla havainnoidaan tuotekehitysideoita ja selvitetään markkinamahdollisuuksia. Matkojen yhteydessä toteutetaan kolme työpajaa, joissa tutustutaan kohdemarkkinaan, puretaan matkojen tulokset ja innovoidaan uutuustuotteita. Voit myös räätälöidä työpajoissa nykyisiä tuotteitanne paremmin vientimarkkinoille sopivaksi. Paikalla on tuotekehityksen ja vientikaupan asiantuntijoita opastamassa yritystänne innovoinnissa.Työpajoihin voi osallistua, vaikka ei matkoille osallistuisikaan.

Pyydä tarkemmat ohjelmat ja ilmoittaudu mukaan: info(at)fennopromo.fi, + 358 40 833 7727. Voit osallistua työpajoihin myös Internet-webinaarin kautta. Työpajoihin ja webinaariin osallistuminen on maksutonta. Matkalle osallistumisesta veloitetaan matkalippujen ja
majoituksen hinta sekä paikalliset kuljetukset ja ruokailut.

Ohjelman verkkosivut

 


 

Uusi ruoka-artesaanikoulutus alkaa

Seuraava ruoka-artesaanikoulutus alkaa elokuussa 2017 ja hakuaika päättyy 15. toukokuuta.
Opiskelu on osa-aikaista ja opetuskieli on ruotsi.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat voivat opiskelun jälkeen toimia ruoka-artesaaniyrittäjinä ja he tekevät muun muassa liiketoimintasuunnitelman artesaaniruokayritykselleen ja kehittävät ainakin yhden uuden tuotteen.

Koulutus järjestetään Yrkeshögskolan Novian Rannikon Ruoka-hankkeen puitteissa. 

Artesaaniruoka sai laajaa näkyvyyttä artesaaniruuan ensimmäisten avointen suomen mestaruuskilpailujen yhteydessä viime lokakuussa Raaseporissa. Artesaaniruuan SM-kilpailu järjestetään seuraavan kerran 4.-7. lokakuuta 2017 Raaseporissa.

Lisätietoja antaa:
Ann-Louise Erlund, puh. 044 799 8406

ann-louise.erlund@novia.fi

https://www.novia.fi/kustensmat/koulutus/

 


Kantri & Co. - Yhteistyöllä valmiuksia ja kasvua elintarvike- ja luontoaloille 2016-2018. Hankkeen toteuttajat Kainuun ammattiopisto ja ProAgria Kainuu ry / Maa- ja kotitalousnaiset.

Kohderyhmä: Kainuulaiset maaseutu-, luonto- ja luonnontuotealan sekä elintarvike- ja elintarvikkeiden jatkojalostusalan yrittäjät, yrittäjiksi aikovat
sekä alan kehittäjäverkostot ja toimijaorganisaatiot.

Hankkeen toimenpiteitä ovat lyhytkoulutukset, työpajat, opintomatkat sekä yrityskohtainen ohjaus ja neuvonta teemoina.

Lue lisää