Tulevat tapahtumat 2018

Tervetuloa mukaan kilpailemaan artesaaniruokatuotteilla!

Valmistatko elintarviketuotteita paikallisista raaka-aineista, ilman synteettisiä aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita? Haluatko palautetta tuotteen mausta ja muista ominaisuuksista? Tarkista Avoimien Artesaaniruuan SM-kilpailujen 2018 kilpailuluokat ja säännöt sekä ilmoita tuotteesi kilpailuun viimeistään 18. helmikuuta 2018!

Lisätietoja

 


Kantri & Co. - Yhteistyöllä valmiuksia ja kasvua elintarvike- ja luontoaloille 2016-2018. Hankkeen toteuttajat Kainuun ammattiopisto ja ProAgria Kainuu ry / Maa- ja kotitalousnaiset.

Kohderyhmä: Kainuulaiset maaseutu-, luonto- ja luonnontuotealan sekä elintarvike- ja elintarvikkeiden jatkojalostusalan yrittäjät, yrittäjiksi aikovat
sekä alan kehittäjäverkostot ja toimijaorganisaatiot.

Hankkeen toimenpiteitä ovat lyhytkoulutukset, työpajat, opintomatkat sekä yrityskohtainen ohjaus ja neuvonta teemoina.

Lue lisää