Ruokaohjeita suppilovahverosta

Pääruuat

Suppilovahvero-sinihomejuustokeitto
100 hengelle, gluteeniton

5,500 kg  suppilovahveroita
1,800 kg  sipulia
1,800 kg  punasipulia
1,300 kg  purjoa
0,300 l  rypsiöljyä
18,000 l  vettä
0,600 kg  maissitärkkelystä
3,000 l  kevytkermaa
1,500 kg  sinihomejuustoa
0,150 kg  vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
0,009 kg  meiramia

  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Hienonna suppilovahverot.
  3. Freesaa sipulit ja suppilovahverot öljyssä padassa.
  4. Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja kypsennä n. 5-10 min.
  5. Sekoita maissitärkkelys osaan kylmää vettä ja suurusta keitto. Kuumenna keitto kiehuvaksi.
  6. Lisää kevytkerma, sinihomejuusto muruna ja meirami. Kuumenna keitto ja tarkista maku.