Webinaarit


Luonnontuotteiden tuotekehitys ja jatkojalostus 4.10.2016

Kainuun luonnontuotealan nykytila ja tulevaisuus: kartoituksen tulokset
FT Anni Koskela, Arktiset Aromit ry

Marjoissa piilevä hyödyntämätön potentiaali
Riitta Puupponen-Pimiä,  johtava tutkija, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Asiakaslähtöinen tuotekehitys luonnontuotealalla
Pirkko Taskinen, perustaja, Lavango Oy

Impilinnan tuotekehityskeittiö ja osuuskunta yritysmuotona luonnontuotealalla
Mari Heikura,Osuuskunta Seppälän Impilinna

ruokaasuomesta.fi
Suoramyyntipalvelu, joka tuo lähiruoan myyjät ja ostajat yhteen osoitteeseen
Eero Kananen, toimitusjohtaja, LähiPro Oy

Luonnollisesti sinulle
Luonnonantimia ja keräilijäpalveluja
Jenni Kähkönen & Sanna Siikarla, Forest Foody

Ryhmätöiden yhteenveto

26.5.2016 Rovaniemi
Luonnontuotteet elintarvikemarkkinoilla - mitä yrittäjän tulee tietää tilaisuuden luentotiivistelmät

 

Luonnontuotteiden viennistä kiinnostuneiden yritysten workshop -tilaisuus 18.5.2016

Järjestimme luonnontuotteiden viennistä kiinnostuneille yritysten edustajille workshop -tilaisuuden 18.5.2016 Helsingissä. Tilaisuudessa esiteltiin puolukan/viljellyn karpalon ja mustikan/viljellyn pensasmustikan kansainvälisen markkinointiviestinnän välisiä eroja sekä uusinta markkinointiviestintäteknologiaa.

Workshop tilaisuuden esitykset:
Hankkeen esittely >
- toiminnanjohtaja Simo Moisio, Arktiset Aromit ry

Suomalaisten metsämarjojen ja amerikkalaisen viljellyn pensasmustikan ja karpalon markkinointiviestinnän väliset erot >
- elintarvike-ekonomian yo Hanna Polvi, Helsingin yliopisto 

Miehittämättömien ilma-alusten käyttö marjasadon ennustamiseen ja kartoittamiseen >
- dosentti Juhani Huovelin, Helsingin yliopisto/Isaware Oy 

Miten Finpro voi tukea luonnontuotteiden vientiä >
- toimialajohtaja Esa Wrang, Food from Finland

How to export organic berries to China? >
- students Wang Yucong, Anna Maria Välitalo Helsinki University