Arktiset Aromit ry:n jäsenedut

Henkilöjäsenet:

• Asiantuntijat (esimerkiksi keruutuoteneuvojat ja -tarkastajat) saavat halutessaan tietonsa julkiseen asiantuntijareksiteriimme
  • Saavat tietoa luonnontuotealan uusimmista uutisista, yhdistyksen toiminnasta ja esimerkiksi uusista koulutusmateriaaleista hankekirjeen kautta
  • Pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan ja osallistumaan päätöksentekoon esimerkiksi yhdistyksen kokouksissa

Asiantuntijarekisteriin liittyvä tietosuojaseloste

Asiantuntijarekisteri

Yritysjäsenet:

• Saavat tietonsa julkiseen yritysrekisteriimme
  • Saavat ilmaiseksi koulutusmateriaalejamme
  • Saavat ajantasaista tietoa luonnontuotealan uusimmista uutisista, yhdistyksen toiminnasta ja esimerkiksi uusista koulutusmateriaaleista hankekirjeen kautta
  • Saavat ajantasaista tietoa luonnontuotteiden markkinatilanteesta ja yhdistykselle tulleista tuotekyselyistä

Uudistetulle yritys -sivulle on lisätty karttahaku sekä hakusanoja.
Teillä on nyt myös mahdollisuus saada yritystietonne englanninkielisinä näkymään eri kieliversiosivuillamme. Lisäksi voitte lähettää yrityksenne toimintaan liittyvän kuva (mielellään vaakakuva) tietojenne yhteyteen. Kuvassa ei saa näkyä tuotemerkkejä, logoja, tms.
Kuvan voitte lähettää sähköpostilla: info(at)arktisetaromit.fi

Yritysrekisteri

Jäsenryhmät *
Poimija tai muu henkilöjäsen. Jäsenmaksu 30 €/vuosi.
Yritys, joka käyttää luonnontuotteita raaka-aineenaan alle 50 000 kg/vuosi (Mm. pienet elintarvikejalostajat ja matkailualan yritykset). Jäsenmaksu 200 €/vuosi.
Yritys, joka ostaa tai käyttää luonnontuotteita 50 000-500 000 kg/vuosi. Jäsenmaksu 400 €/vuosi.
Yritys, joka ostaa tai käyttää luonnontuotteita 500 000 - 1 milj. kg/vuosi. Jäsenmaksu 1000 €/vuosi.
1 milj. kg – 2 milj. kg luonnontuotteita ostavat/käyttävät yritykset 2 000 €
Yli 2 milj. kg luonnontuotteita ostavat/käyttävät yritykset. Jäsenmaksu 3000 €/vuosi.
Kannattajajäsenet. Jäsenmaksu 400 €/vuosi.
Luonnontuotteita käyttävät monialayritykset. Jäsenmaksu 1200 €/vuosi.

Jäsenmaksut sisältävät arvonlisäveroa 24 %
Arktiset Aromit ry laskuttaa jäsenmaksun.

Nimi *

Varsinais-Suomi

Yksityishenkilö
Yritysjäsen

Yksityishenkilön tuottamat tuotteet tai palvelut:

Yritysjäseniä koskevia kysymyksiä:

Kertokaa lyhyesti yrityksestänne.

Mikäli haluatte yrityksestänne käytettävän eri nimeä englanninkielisessä tietopankissa, kertokaa englanninkielinen nimi tässä.

Kertokaa lyhyesti yrityksestänne ja sen tarjoamista palveluista englanninkielellä.

Lähetän kuvan yrityksestäni sähköpostiinne (info@arktisetaromit.fi)
Kyllä
Minulla ei ole kuvaa, joten toivon Arktiset Aromit ry:n lisäävän jonkin luonnontuotekuvan yritykseni esittelykuvaksi

* Pakollinen kenttä