Tiedotteet

Luonto matkailussa -kilpailun voittajat julkaistaan Matka 2019 -messuilla lauantaina 19.1.2019 klo 14.00 osastolla 6S 48

Aitous ja puhdas luonto ovat Suomen vahvuuksia matkailussa. Arktiset Aromit ry haluaa nostaa esiin nykyistä monipuolisemmin luonnon ja luonnontuotteiden mahdollisuuksia matkailussa. Yhdistys järjesti yhteistyössä Suomussalmen kunnan kanssa kilpailun hyvien tuotteiden ja palveluiden ideoimiseksi ja esiin nostamiseksi. Kilpailun voittajat julkaistaan Matka 2019 -messuilla lauantaina 19.1.2019 klo 14.00 osastolla 6S 48.

"Kilpailuun lähetettiin lukuisia todella mielenkiintoisia ehdotuksia. Osa ehdotuksista on jo markkinoinnissa, osa konseptointivaiheessa ja muutama ideatasolla, mutta täysin kehitettävissä luontomatkailutuotteeksi", iloitsi Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja Birgitta Partanen.

Yhteistyössä kilpailun toteuttamisessa on ollut myös Suomen Matkailuorganisaatioiden yhdistys Suoma ry. Suoma ry on organisoinut jo 10 vuoden ajan Matka messujen kotimaan infotoiminnan yhdessä matkailuoppilaitosten kanssa. Suoma ry:n osasto 6S48 toimii Infokeskuksena, josta kävijöitä ohjataan muille osastoille. Infokeskuksen lisäksi osastolla on matkailualueiden ständejä sekä tietoa kotimaisista viinitiloista, Arktiset Aromit ry:stä ja Saaristoasian Neuvottelukunnasta.

Suoma ry:n osaston infotoiminnassa tärkeitä ovat kiertävät oppaat, jotka erottaa vihreistä liiveistä ja heidän yllään leijuvista vihreistä ilmapalloista. Oppaina toimii aikaisempien vuosien tapaan 120 opiskelijaa kuudesta matkailuoppilaitoksesta.

Lisätietoja:

Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry, birgitta.partanen(at)arktisetaromit.fi, p. 040 580 1186

Aija Laukkanen, Visit Suomussalmi, aija.laukkanen(at)suomussalmi.fi, p. 044 777 3170

www.suomussalmi.fi
https://www.facebook.com/visitsuomussalmi

Arktiset Aromit ry on valtakunnallinen luonnontuotealan toimialajärjestö. www.arktisetaromit.fi

Suoma ry on Suomen Matkailuorganisaatioiden yhdistys. http://www.suoma.fi

 pallot.JPG

 

Takaisin