Arktiset Aromit

Arktiset Aromit ry, Kauppakatu 20 D, 89600 Suomussalmi

Avaa valikko
Kielellä suomi Kielellä suomi Kielellä englanti Kielellä englanti Kielellä saksa Kielellä saksa Kielellä ranska Kielellä ranska Kielellä venäjä Kielellä venäjä Kielellä japani Kielellä japani Kielellä ruotsi Kielellä ruotsi Kielellä kiina Kielellä kiina Kielellä italia Kielellä italia Kielellä etelä-korea Kielellä etelä-korea

      

  1. Yhdistys
  2. S.O.S
  3. Marjat
  4. Sienet
  5. Yrtit
  6. Erikoisluonnontuotteet
  7. Laatu
  8. Jokamiehenoikeudet
  9. Tapahtumat
  10. Hankkeet
  11. Koulutus ja opetus
  12. Materiaalit
  • Arktiset Aromit

Tutkimukset

01.01.2005:

Marjafenolien vaikutus proteiinien hapettumiseen ja proteiinien ja rasvojen interaktioihin

Viljanen K. 2005. Protein oxidation and protein-lipid interactions in different food models in the presence of berry phenolics". University of Helsinki Department of Applied Chemistry and Michrobiology. Academic Dissertation. 88 p.

Avainsanat:
tuotekehitys  marjat  fenoliset yhdisteet  antioksidantit 


Takaisin

Arktiset Aromit ry, Kauppakatu 20 D, 89600 Suomussalmi

  • Tiedotus

    • Tiedotteet
    • Luonnosta Sinulle nettilehti
  • Tutkimukset

  • Yritykset

  • Luontomatkailuyritykset

  • Kuvapankki

  • Saavutettavuusseloste

WWW-sivujen julkaisemista on tukenut maa- ja metsätalousministeriö. Hakukoneoptimoidut kotisivut ja verkkoläsnäolo Sitefactory Oy
  • Sulje
  1. Etusivu
  2. Yhdistys
  3. S.O.S
  4. Marjat
  5. Sienet
  6. Yrtit
  7. Erikoisluonnontuotteet
  8. Laatu
  9. Jokamiehenoikeudet
  10. Tapahtumat
  11. Hankkeet
  12. Koulutus ja opetus
  13. Materiaalit
  14. Tiedotus
  15. Tutkimukset
  16. Yritykset
  17. Luontomatkailuyritykset
  18. Kuvapankki
  19. Evästeet
  20. Saavutettavuusseloste
  21. Tietosuojaseloste TKI
Sivuston täysversio
Arktiset Aromit