maastopuolukka.jpg

 

Marjastuksen MM-kisat Suomussalmella 16.9.2023

- menoa metsässä ja torilla!

Marjastuksen MM-kisat on iloinen koko perheen tapahtuma, jossa mitellään leikkimielisesti maailman parhaan marjastajan tittelistä. Kisaan voi osallistua yksin tai yhdessä, sopiva kilpailusarja löytyy kaikille. Lapsille ja nuorille on omat sarjansa. Marjaa voi kerätä käsin, poimurilla tai haravalla.

Tule tutustumaan uusiin marjakavereihin!

Jos innostuit, mutta sinulla ei ole kolmihenkistä joukkuetta, ilmoittaudu marjakaveriksi. Järjestämme sinulle iloisen kisajoukkueen! Marjastushan on aina mukavampaa kivojen kavereiden kanssa. Ilmoittautua voi joko käsinpoiminta- tai poimuripoimintasarjaan. Voit osallistua myös leikkimieliseen "Napakymppi-marjakaveri" ohjelmaa.

Rohkeasti mukaan!

Monipuolista ohjelmaa koko päiväksi!

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua ja viihdyttävää toriohjelmaa koko päivän. Viettäkää ikimuistoinen virkistyspäivä vaikka työporukalla tai perheen kesken. Hauskuutta voitte korostaa yhteisellä näyttävällä pukuteemalla – parhaat kisa-asut palkitaan!

Marjastajien ahertaessa metsässä kannustusjoukoille on viihdyttävää ohjelmaa Ämmänsaaren kisatorilla mm.  Marita Taavitsainen ja paikallinen The Heaters. Toriohjelma täydentyy vielä kevään aikana. Tori on täynnä markkinakojuja, ja tavara-arpajaisissa onni suosii useita!

Päivän päätteeksi julistetaan voittajat ja jaetaan palkinnot.

Kisapäivän iltana on kisatanssit Suomussalmen Työväentalolla, Töpärillä. Jalalla voi pistää koreasti Marita Taavitsaisen orkesterin tahtiin.

Tervetuloa viettämään iloista ulkoilupäivää Suomussalmelle!

Seuraa sivuamme, päivitämme tänne lisätietoa kilpailun säännöistä, päivän monipuolisesta ohjelmasta ja ilmoittautumisesta.

Ilmoittautumislomakkeet ja tarkempi toriohjelma julkaistaan kevään aikana.

Tule mukaan mukavaan tunnelmaan!