maastopuolukka.jpg

 

Marjastuksen MM-kisat Suomussalmella 16.9.2023

– menoa metsässä ja torilla!

Marjastuksen MM-kisat on iloinen koko perheen tapahtuma, jossa mitellään leikkimielisesti maailman parhaan marjastajan tittelistä. Kisaan voi osallistua yksin tai yhdessä, sopiva kilpailusarja löytyy kaikille. Lapsille ja nuorille on omat sarjansa. Marjaa voi kerätä käsin, poimurilla tai haravalla.

Tule tutustumaan uusiin marjakavereihin!

Jos innostuit, mutta sinulla ei ole kolmihenkistä joukkuetta, etsimme sinulle iloiseen kisajoukkueen! Marjastushan on aina mukavampaa kivojen kavereiden kanssa. Ilmoittautua voi joko käsinpoiminta- tai poimuripoimintasarjaan. Ilmoittautuu joukkuesarjaan vain kirjoittamalla oma nimesi – me hoidamme loput!

Leikkimielinen ”Napakymppi-Marjakaveri”

Marjakaveri-kampanjan käynnistyttyä olemme saaneet lukuisia yhteydenottoja Marjakaveri-toiveista. Tämän vuoksi päätimme järjestää leikkimielisen ”Napakymppi-Marjakaveri”-ohjelmanumeron kisatorilla.

Napakymppi-Marjakaveri-ehdokkaat valitaan ilmoittautuneiden joukosta, ja kisatorilla etsitään marjastuskaveria marjastukseen liittyvien kysymysten avulla. Osallistujaksi voi ilmoittautua kisasivustolta löytyvällä ilmoittautumislomakkeella.

Tule rohkeasti mukaan!

Monipuolista ohjelmaa koko päiväksi!

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa, ulkoilua ja viihdyttävää toriohjelmaa koko päivän. Viettäkää ikimuistoinen virkistyspäivä vaikka työporukalla tai perheen kesken. Hauskuutta voitte korostaa yhteisellä näyttävällä pukuteemalla – parhaat kisa-asut palkitaan!

Kun marjastajat ahertavat metsässä, kannustusjoukot voivat nauttia viihdyttävästä ohjelmasta Ämmänsaaren kisatorilla. Kisatorilla esiintyvät muun muassa Marita Taavitsainen ja orkesteri sekä paikallinen The Heaters. Toriohjelma täydentyy vielä kevään aikana, joten seuraa tätä sivua ja tiedotustamme!

Tori on täynnä markkinakojuja, ja tavara-arpajaisissa onni suosii useita!

Päivän päätteeksi julistetaan voittajat ja jaetaan palkinnot.

Illalla tanssitaan!

Kisapäivän iltana on kisatanssit Ämmänsaaren Työväentalolla, Töpärillä. Jalalla voi pistää koreasti Marita Taavitsaisen orkesterin tahtiin.

Tervetuloa viettämään iloista ulkoilupäivää Suomussalmelle!

Seuraa tätä sivua, sillä päivitämme tänne lisätietoa kilpailun säännöistä, päivän monipuolisesta ohjelmasta ja ilmoittautumisesta.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.9.2023! (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Tule mukaan mukavaan tunnelmaan!

 

MM2023-logot.gif