Tervetuloa, tämä on Arktiset Aromit ry saavutettavuusseloste


Tämä saavutettavuusseloste koskee www.arktisetaromit.fi ja on laadittu 1.1.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut viestintäasiantuntija Anne Hytönen.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset osittain.


2. Kohtuuton rasite

Arktiset Aromit ry:n verkkosivusto sisältää erittäin runsaasti materiaalia, joista osa on tehty julkisella rahoituksella. Suurin osa myös julkisella rahoituksella tehdyistä materiaaleista on tehty ennen saavutettavuusdirektiivin voimaantuloa. Yhdistyksen resurssit eivät riitä tällä hetkellä saavutettavuusdirektiivin minimitason saavuttamiseen.

Käymme sivustoamme systemaattisesti läpi, ja korjaamme siinä havaitut puutteet mahdollisimman pian. Kaikki uusi materiaali tehdään saavutettavaksi aina, kun se on kohtuullisin resurssein mahdollista.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Lähetä huomiosi sähköpostilla osoitteeseen anne.hytonen@arktisetaromit.fi

 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000