Markkinalähtöisen tuotekehityksen prosessit ja menetelmät

Julkaisujen linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

12.9.2024
Viitala: Hyvä tuotteiden laadunhallinta turvallisuuden takeena

13.9.2024
Wirtanen, Nikumatti ja Haapala: Ruokaturvallisuus perustuu hyvään elintarvikehygieniaan

20.9.2024
Pasto: Luonnontuotealan tuotekonseptointi sekä pakkaus- ja jakeluratkaisut tukemassa kehitystyötä

20.9.2024
Alarinta: Tuotespesifikaatio – tuotteen ominaisuudet, toiminnot ja muut vaatimukset

25.9.2024
Wirtanen: Hygieeninen ympäristö-, tila- ja laitesuunnittelu tuotannon tukena

25.9.2024
Kyntäjä: Tuotekehitysprosessin tarvittavat vaatimukset

26.9.2024
Alarinta: Raaka-aineiden uudet käyttömuodot luonnontuotealalla

27.9.2024
Kyntäjä: Luonnontuotteiden analytiikka

1.10.2024
Kyntäjä: Ruokatuotteiden analytiikka

2.10.2024
Kallio: Luonnontuotealan täydennyskoulutus: lähiviikko Seinäjoella

2.10.2024
Nikumatti: Pakkausmerkinnät – elintarvikkeiden ja kosmetiikkatuotteiden nimeäminen

3.10.2024
Wirtanen, Nikumatti ja Haapala: Hygieniaseurantamenetelmät ja prosessihygienia osina elintarviketurvallisuuskulttuuria

3.10.2024
Wirtanen, Haapala & Nikumatti: Vaarat ja riskit tuotannossa


Artikkelien kirjoittajat ovat mukana maa- ja metsätalousministeriön Ruokaviraston kautta rahoittamassa Luonnontuotealan täydennyskoulutus -hankkeessa.