Arktiset Aromit ry, Kauppakatu 20 D, 89600 Suomussalmi
Julkaisujen linkit avautuvat uuteen ikkunaan.
12.9.2024
Viitala: Hyvä tuotteiden laadunhallinta turvallisuuden takeena
13.9.2024
Wirtanen, Nikumatti ja Haapala: Ruokaturvallisuus perustuu hyvään elintarvikehygieniaan
20.9.2024
Pasto: Luonnontuotealan tuotekonseptointi sekä pakkaus- ja jakeluratkaisut tukemassa kehitystyötä
20.9.2024
Alarinta: Tuotespesifikaatio – tuotteen ominaisuudet, toiminnot ja muut vaatimukset
25.9.2024
Wirtanen: Hygieeninen ympäristö-, tila- ja laitesuunnittelu tuotannon tukena
25.9.2024
Kyntäjä: Tuotekehitysprosessin tarvittavat vaatimukset
26.9.2024
Alarinta: Raaka-aineiden uudet käyttömuodot luonnontuotealalla
27.9.2024
Kyntäjä: Luonnontuotteiden analytiikka
1.10.2024
Kyntäjä: Ruokatuotteiden analytiikka
2.10.2024
Kallio: Luonnontuotealan täydennyskoulutus: lähiviikko Seinäjoella
2.10.2024
Nikumatti: Pakkausmerkinnät – elintarvikkeiden ja kosmetiikkatuotteiden nimeäminen
3.10.2024
Wirtanen, Nikumatti ja Haapala: Hygieniaseurantamenetelmät ja prosessihygienia osina elintarviketurvallisuuskulttuuria
3.10.2024
Wirtanen, Haapala & Nikumatti: Vaarat ja riskit tuotannossa
Artikkelien kirjoittajat ovat mukana maa- ja metsätalousministeriön Ruokaviraston kautta rahoittamassa Luonnontuotealan täydennyskoulutus -hankkeessa.