Luonnontuotteita hyödyntävät matkailupaikat - Etelä-Savo

Tee uusi haku »
Ladataan karttaa..

B&B Majoitus Hepokatti

Yrityksemme tarjoaa maatilamatkailupalveluita 50-luvun maatilamiljöössä Punkaharjulla Etelä-Savossa. Yrityksemme hyödyntää perinteisiä suomalaisia raaka-aineita osana kaikkia tarjoamiamme palveluita. Ruokapalveluissamme hyödynnämme läheltä löytyviä sesongin mukaisia raaka-aineita mahdollisuuksien mukaan. Luonto sekä luonnonantimet ovat lähellä ja tärkeä osa maatilan arkea....

Avaa yrityksen tiedot

Cottageholidays

Cottageholidays on Saimaan rannalla majoituspalveluita ja puhtaita luonnontuotteita tarjoava, vuodesta 2002  toiminut perheyritys. Ylivoimaisesti parhaimmat markkinointikanavamme ovat olleet uskolliset kanta-asiakkaamme ja  www.purenature.fi -verkkokauppa. 

Avaa yrityksen tiedot

Lomalehto cottages

Lomalehto cottages tarjoaa upean  suomalaisen mökkielämyksen. Tilavat pyöröhirsirantahuvilamme Mäntyniemi, Katajanokka, Norppatorppa ja Karhunpesä on arvioitu viiden tähden huviloiksi valtakunnallisella MALO-laatuluokitusasteikolla. Kaikki mökkimme sijaitsevat aivan Saimaan rannalla. Järvellä voit käydä melomassa, soutamassa, uimassa tai lähteä kalastusretkelle....

Avaa yrityksen tiedot

Matkailutila Lahdelma ja Lahdelman Lomat oy

Olemme toimineet vuodesta 1988 ja luonto on aina ollut meille tärkeä. Olemme avoinna ympärivuoden. Toimivalla luomumaatilalla tarjoamme suomalaista lähiruokaa. Käytämme myös luonnonantimia tilanteen ja saannin mukaan. Metsän antimet ovat myös matkailijoiden käytössä jokamiehenoikeuksien mukaan ja kirkkaalla Peruvedellä voi kalastaa. 

Avaa yrityksen tiedot

Vanamola

Vanamolan majatalon tarjoama lähiruoka on lähes 35 vuoden ajan valmistettu alueen villeistä kaloista, marjoista, sienistä ja paikallisten viljelijöiden tuotteista. Ateriat koostetaan vuodenajan raaka-ainetarjonnasta, josta 90 -95% tulee lähialueelta. Järjestämme ryhmille villiruokaretkiä ja kokkikursseja. Vanamola! ja Kellariravintola Paimenpoika ovat osa Immolan luomutilaa.

Avaa yrityksen tiedot
Tee uusi haku »