Luonnontuotteita hyödyntävät matkailupaikat - Pirkanmaa

Tee uusi haku »
Ladataan karttaa..

Eräjärven Eerola

Tarjoamme ruokailu-, majoitus- ja juhlapalveluja.

Avaa yrityksen tiedot

Koulutintti Oy

Tarjoamme kokous- ja juhlatilat sekä kodikasta majoitusta mökeissä ja majoitushuoneistoissa. Järjestämme myös opastettuja luontoretkiä (esim. marja- ja sieniretket).

Avaa yrityksen tiedot

LuontoLeena

Järjestän marja-, yrtti- ja sieniretkiä sekä poimijakoulutusta. Minulla on keruutuoteneuvojan (marjat, yrtit, sienet) pätevyys. Lisäksi tarjoan luontoretkiä, luonto-opastusta ja luontohyvinvointia green care lähtöisesti kaiken ikäisille ja kuntoisille, retket sopivat myös tyhy- ja erityisryhmille.

Avaa yrityksen tiedot

Särkilammin Marjatila/Hyvän Haltijan Majatalo

Hyvän Haltijan Majatalo tarjoaa majoitusta Seitsemisen kansallispuiston lähellä Ikaalisissa. Ympäristössä on erittäin hyvät polkuverkostot taukopaikkoineen sekä hyvät mahdollisuudet kaikenlaiselle retkeilylle patikoiden tai pyörällä. Voit retkeillä omatoimisesti tai varata meiltä matkaasi oppaan ja eväät.Vuokraamme myös pyöriä ja myymme alueelle kalastuslupia. Oppaiden...

Avaa yrityksen tiedot

Ylä-Tuuhosen matkailutila

Ylä-Tuuhosen luomumatkailutila toimii ympäri vuoden ja tarjoamme aamiaismajoitusta ja ruokapalveluja. Valmistamme kotiruokaa, jonka raaka-aineista useat ovat luomua, lähiseudun tuotteita ja luonnonraaka-aineita kokous- ja saunapalveluita. Tilalla on myös perinteinen savusauna Tarjanneveden rannalla.

Avaa yrityksen tiedot
Tee uusi haku »