Arktiset Aromit ry:n jäsenyritykset - Kainuu

Tee uusi haku »
Ladataan karttaa..

Arctic International Oy

Arctic International Oy on marjoihin ja sieniin erikoistunut yritys. Pääkohderyhmänämme ovat teollisuus ja suurkuluttajat. Oma poimintaorganisaatiomme takaa tuotteille hyvän laadun ja toimintavarmuuden saatavuuteen. Toimitamme marjoja ja sieniä aina 200 gramman pussista 500 kilogramman kontteihin asti. Pakkaamme myös private label -tuotteita. Teemme räätälöityjä ratkaisuja niin...

Avaa yrityksen tiedot

Extrx Oy

Extrx Oy on vahvasti tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan panostava yritys, joka hyödyntää tuotteissaan pohjoisten luonnonmarjojen terveysvaikutuksia. Tuotteiden kohderyhmänä ovat elintarvike-, luontaistuote-, kosmetiikka- ja lääketeollisuus. Yrityksemme slogan Berries for Better Life sisältää sen viestin, jonka haluamme maailmalle kertoa.

Avaa yrityksen tiedot

Kalevala Spirit Oy Ltd

Yrityksen tuottamat tuotteet ja palvelut: Design, gourmet ja experience

Avaa yrityksen tiedot

Kiantama Oy

Marjat, marjamehutiivisteet ja marjapohjaiset jatkojalosteet Ostetaan: luonnonmarjat. Yrityksen tuotevalikoima: kuivatut marjat, marjajauheet, marjapakasteet, mehut ja soseet. Yrityksen käyttämät raaka-aineet: lakka, karpalo, marja-aronia, mustikka, pihlajanmarja, puolukka, tyrni ja variksenmarja sekä mansikka, punaherukka, mustaherukka ja valkoherukka.

Avaa yrityksen tiedot

Luonnontuotteiden ostopiste

Suomussalmella toimiva luonontuotealan toimialajärjestö...... Päivitetään sivustoa

Avaa yrityksen tiedot

Polarica

Polarican juuret ja sydän ovat Lapissa. Tuotamme villiruokaa - marjoja ja sieniä. 

Avaa yrityksen tiedot

Sienestä Oy

Yritys ostaa sieniä ja karpaloita. Myy luonnonsieniä viipaleina, kuutioina, lohkoina ja kokonaisena raakapakasteina. Lisäksi valikoimassa suola- ja etikkasienet ja marjapakasteet. Yritys tarjoaa myös catering -palveluja sekä pitää koulutuksia.

Avaa yrityksen tiedot

Ärmätti Osuuskunta

Nokkostuotteet; kuivattu, pakastettu, puristeet.  

Avaa yrityksen tiedot
Tee uusi haku »