Arktiset Aromit ry:n jäsenyritykset - Etelä-Savo

Tee uusi haku »
Ladataan karttaa..

Aten Marja Oy

Myydään: Päätuotteina kylmäpuristetut mehut (100% täysmehu).14 eri mehulaatua,makeuttamattomia ja osa kevyesti sokeroituja. Lähes kaikki mehut täysin säilöntäaineettomia. Muita tuotteita; pakastemarjat ja sienet. Yrityksen yhteydessä myymälä, jossa noin 60 yrityksen ns. lähituotteita,sekä kahvila. Ostetaan: luonnonmarjoja ja sieniä; kantarelli ja tatti.

Avaa yrityksen tiedot

Maa-Aitta Oy

Ostetaan: (myös luomu-) metsämarjoja ja -sieniä. Yrityksen tuotevalikoima: suolasienet, tuoreet marjat ja sienet. Yrityksen käyttämät raaka-aineet: Marjat; lakka, karpalo, mansikka, mustikka ja puolukka. Sienet; rouskut, tatit, vahverot ja korvasieni.

Avaa yrityksen tiedot

Mahla Forest

Yrityksen tuotteita ovat koivunmahla, havupuujuoma sekä erilaiset kuohujuomat. Valmistamme myös erilaisia uutteita alihankintana.

Avaa yrityksen tiedot

Marjamarkkinointi Kauko Pesonen Oy

Ostetaan: metsämarjoja, tatteja, rouskuja, keltavahveroita. Myydään: sieniä ja marjoja pakattuna suurtalouksille, tukuille ja vähittäiskaupoille.

Avaa yrityksen tiedot

Rahula Ranch

Rahula Ranch tuottaa ja kehittää elintarvikkeita paikallisista luonnonyrteistä- ja marjoista. Pääraaka-aineisiin kuuluu mm. kuusenkerkkä.

Avaa yrityksen tiedot

Saimaan Marja Ky

Sienet, marjat ja vihannekset sekä niistä tehtävät jalosteet.Tavarantoimitusosoite: Pajatie 26, 57210 Savonlinna

Avaa yrityksen tiedot

Vavesaaren tila Oy

Luomu myslit, hillomarmeladit, makeiset, mehut, glögit.

Avaa yrityksen tiedot
Tee uusi haku »