Arktiset Aromit ry:n jäsenyritykset - Uusimaa

Tee uusi haku »
Ladataan karttaa..

Bonne Juomat Oy

Bonne Juomat Oy on Lohjalla toimiva aitojen, maukkaiden ja terveellisten hedelmä- ja marjatuotteiden valmistaja. Toiminta alkoi vuonna 1998 ammattikeittiöille tarkoitetuilla mehuilla, myöhemmin tulivat kuluttajille suunnatut tuotteet. Nykyinen tuotevalikoima sisältää täysmehuja, mehujuomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä sekä hedelm ä- ja marjasoseita....

Avaa yrityksen tiedot

Helsinki Wildfoods Oy

Helsinki Wildfoods on hyvinvointibrändi, joka edistää villiyrttien ja muiden suomalaisten luonnontuotteiden, luontoharrastuksen ja luontomatkailun tunnettavuutta. Myymme ja markkinoimme tuotteita ja tuotamme palveluita (villiyrttiretket yms.) sekä julkaisuja.

Avaa yrityksen tiedot

KÄÄPÄ Biotech

KÄÄPÄ Biotech on sieniuutepohjaisten tuotteiden edelläkävijäyritys. Sen toiminnan lähtökohtina ovat suomalaiset, luomulaatuiset raaka-aineet, tuorein tieteellinen tieto funktionaalisista sienistä ja niiden  vaikutuksista ihmisen hyvinvoinnin tukemisessa sekä alan johtavat tuotantomenetelmät.

Avaa yrityksen tiedot

Lillukkametsä Tmi

- Luonto ja ympäristöalan asiantuntijapalvelut ja koulutus ovat yrityksen toimialaa, käytännössä mm. seuraavia hommia teen:- Keruutuotekoulutukset (marjat, sienet, yrtit), keruuretket, Infotilaisuudet, muut asiantuntijapalvelut keruutuotteista, luennot, työpajat, tiedonhankinta, koulutusten suunnittelu ja toteuttaminen.- Myös erilaiset perinnetyöopastukset - villan perinnevärjäys,...

Avaa yrityksen tiedot

Lumene Oy

Kosmetiikkatuotteet

Avaa yrityksen tiedot

Touchwild

ToushWild valmistaa, markkinoi ja myy huippulaadukkaita artesaanimakumuistoja suomalaisesta metsästä; mm. tatti- tai suppilovahverosuolaa sekä kuusenkerkkä- tai karpalosiirappia. TouchWild on tiivistänyt metsän maut pieniin purkkeihin sinua varten - lahjaksi tai tuliaiseksi. ToushWild -metsä pienessä purkissa.   

Avaa yrityksen tiedot
Tee uusi haku »