Arktiset Aromit ry:n jäsenyritykset - Pohjois-Savo

Tee uusi haku »
Ladataan karttaa..

Delimax/Marjavasu Oy

Yrityksen tuotevalikoima: suomalaisia marjajuomatiivisteitä ja -juomalaitteita suurtalouksille.Ei marja/sieni myyntiä tai ostoa.

Avaa yrityksen tiedot

Karelian Maukkaat Marjat, Aqualines Oy

Ostetaan ja myydään luonnonmarjoja.

Avaa yrityksen tiedot

Kuopion Marja ja Vihannes Oy

Ostetaan: (myös luomu-) metsämarjoja ja - sieniä. Yrityksen tuotevalikoima: tuoreet marjat, marjapakasteet, mausteyrtit, sienipakasteet, suolasienet ja tuoreet sienet. Yrityksen käyttämät raaka-aineet: lakka, karpalo, marja-aronia, mesimarja, mustikka, puolukka, tyrni, vadelma ja herukat. Sienet; rouskut, tatit ja vahverot. Viljellyt yrtit. 

Avaa yrityksen tiedot

Marja Areena Oy

Viljelemme mansikkaa,v adelmia ja herukoita. Ostamme ja myymme myös luonnonmarjoja. Marjoja pakastettuna ympäri vuoden.Valmistamme erilaisia marjasekoituksia. Kysy myös villiyrttejä ja sieniä tuoreena ja kuivattuna. Koivunmahlaa pakasteena. 

Avaa yrityksen tiedot

Pakkasmarja Oy

Yritys on viljelijöiden perustama vuonna 1982 ja edelleen omistus on pysynyt viljelijöillä. Meillä on reilu 200 sopimusviljelijää puutarhamarjoissa (mansikka, puutarhavadelma, musta- ja punaherukka, tyrni, karviainen, pen sasmustikka, raparperi) ja ostamme myös luomumarjoja. Myymme puutarha- metsä- ja luomumarjoja tukkupakkauksissa. Valikoimiimme kuuluu myös kylmänä soseutetut...

Avaa yrityksen tiedot

ProAgria Itä-Suomi ry, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset

Asiaantuntijaorganisaatio, joka tuottaa asiantuntijapalveluja, konsultointia, suunnittelupalveluita, neuvontaa ja koulutusta.

Avaa yrityksen tiedot

Sinikasvis ky

Mehustuspalvelu. Pakastemarjat, mansikka- ja puolukkasurvos, lisä- ja säilöntäaineettomat pakastemehut. Hyytelöt, hillot sekä marjarommikastike. 

Avaa yrityksen tiedot

Toripiha Oy

Metsämarjojen pakastus, puhdistus- sekä varastointipalvelut. 

Avaa yrityksen tiedot
Tee uusi haku »