Ajankohtaisia tapahtumia

***************************************************************************************************

Lisää ajankohtaisia tapahtumia Suomen Luontoyrittäjyysverkoston sivuilta ja ruoka-alan tilaisuuksia löydät Aitojamakuja.fi -kalenterista alla olevien lisäksi. 

************************************************************************

Poimintoja Sienestämässä-muistitietokeruun tarinoista 

Aika: keskiviikko 23.4.2025 klo 18–20 

Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Teams-yhteydellä verkossa. Pääset mukaan tästä linkistä. 

Tervetuloa kuuntelemaan poimintoja sienitarinoista, joita Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ja Arktiset

Aromit ry keräsivät Sienestämässä-muistitietokeruulla.

Tarinoista kertoo Marjut Turtiainen Arktiset Aromit ry:stä.

Luennon päätteeksi yleistä keskustelua aiheesta.

Tilaisuuden järjestävät Suomen Sieniseura ry ja Arktiset Aromit ry.

 

Kutsu  Luonnontuotteet Nyt – Menestystä, Tietoa ja Makuja – tilaisuuteen

HUOMAA MUUTTUNUT AJANKOHTA!

Arvoisa luonnonruokatuotealan yrittäjä tai alasta kiinnostunut,

Haluamme kutsua teidät Luonnontuotteet Nyt – Menestystä, Tietoa ja Makuja -tilaisuuteen.

LUT:in Kymenlaakson kestävä kehitysloikka (KEKE)-tutkimusryhmämme järjestää vuonna 2025 kolme tilaisuutta, joissa haluamme innostaa luonnontuotealan toimijoita kehittämään liiketoimintaansa, innovoimaan uusia tuotteita ja verkostoitumaan. Näissä tilaisuuksissa esitellään myös yritysten menestystarinoita ja ne sisältävät erilaisia asiantuntijapuheenvuoroja luonnontuotteista.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään torstaina 24.4 klo 16-19 LUT Yliopiston Kouvolan yksikön tiloissa Kohoa Synergiakeskuksessa (Kauppalankatu 13, 45100 Kouvola).

Tilaisuudessa tutkimusryhmämme esittelee tähän mennessä keräämiämme tuloksia. Kaksi yritystä kertoo oman menestystarinansa, ja Arktiset Aromit pitävät asiantuntijapuheenvuoron luonnontuotealan mahdollisuuksista sekä haasteista. Tilaisuus alkaa klo 16 kahvitarjoiluilla, ja tilaisuuden esitykset avaavat LUT:in tutkimusryhmä klo 16.30.

Tapahtuman ohjelma:

  • Kahvitarjoilu
  • KEKE-tutkimusryhmän tuloksia
  • Luonnontuotealan menestystarinat: 
    • Kirsin Suklaat
    • Piian Herkut Oy
  • Asiantuntijapuheenvuoro:
    • Arktiset Aromit 

Tämän lisäksi tapahtumassa on aikaa vapaalle keskustelulle sekä verkostoitumiselle muiden toimialan yritysten kanssa.

Tule mukaan kuulemaan lisää luonnontuotteiden mahdollisuuksista sekä verkostoitumaan alan muiden toimijoiden kanssa!

Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 16.4 tällä lomakkeella: https://forms.office.com/e/wQEwtbcA1q

Ystävällisin terveisin,

LUT:in KEKE-tiimi

Tilaisuuden järjestää LUT Yliopiston Kouvolan yksikkö osana Kymenlaakson kestävä kehitysloikka (KEKE) -hanketta.

Lisätietoja hankkeesta: https://www.lut.fi/fi/projektit/keke-kymenlaakson-elintarvikesektorin-kestava-kehitysloikka

Lisätietoja tilaisuudesta antaa:

Markus Heikkilä

Nuorempi tutkija

Puh: +358 50 569 2660

Email: markus.heikkila(at)lut.fi